Apelând biroul nostru, veți primi o consultație profesională

Managerul-consultant al companiei noastre vă va relata profesional despre ferestre din PVC și vă va calcula designul. Cu un manager-consultant puteți discuta:
 Proiectarea ferestrei
 Caracteristicile tehnice ale ferestrelor Dvs. - numărul de cercevele și cum să le deschideți
 Necesitatea de accesorii pentru ferestre - plase antiinsecte, pervazuri, glafuri, încuietori pentru copii, etc., care vor face viața mai confortabilă
 Moduri de decorare a ferestrelor dvs. - laminare profil, aspect decorativ, diverse ferestre cu geam dublu și multe altele

MĂSURĂRI

cea mai crucială etapă în instalarea ferestrelor.În baza dimensiunilor exacte a ferestrelor, experții noștri vor proiecta viitoarele construcții translucide, apoi vor monta și instala. Măsurarea exactă poate fi efectuată doar de un specialist cu înaltă calificare atunci când este chemat la locul de instalare. Pentru a face măsurări exacte, este necesar să oferiți specialistului acces fără restricții la locul de instalare. Când comandați ferestre din plastic, ale căror dimensiuni diferă de standard, este necesar să încredințați acest proces unui profesionist.

MĂSURILE LUATE CORECT

– este cheia fiabilității și funcționalității noilor ferestre.
Managerul-măsurător va măsura deschiderea ferestrei și va determina dimensiunea exactă.
Timpul de producție al unei ferestre standard (dreptunghiulare) - 5-6 zile de la data încheierii contractului.

Atrag atenția asupra:

solicitarea managerului-măsurător pentru luarea dimensiunilor și consultare este  GRATUITĂ, preventiv trebuie să apelați sediul companiei prin telefon: 022 51 22 15 / 060 20 11 02 / 0689 000 77 .

Vă rugăm să organizați din timp accesul la fereastră pentru preluarea dimensiunilor!

tipuri de încheiere a contractului

  • ACASĂ
  • Încheierea unui contract la domiciliu
  • Imediat în momentul efectuării măsurărilor la domiciliu, puteți încheia un contract și efectua plata în avans pentru comandă. Măsurătorul are un contract pe care îl va aduce cu el. Acest lucru este foarte convenabil dacă, de exemplu, ai un copil mic sau practic nu ai timp liber.
  • Trimite solicitare

⇪ Facem totul pentru confortul Dvs, astfel încât să puteți comanda o fereastră de la noi fără a părăsi casa! ⇪

Alte servicii în PlastLand

Măsurări

Accesează

Producere

Accesează

Montare

Accesează

Laminare

Accesează

Sfaturi

Accesează

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.