FURNITURA MACO

Producția austriacă poate fi folosită atât pentru ferestre din plastic, cât și din lemn. Prezența galvanizării, precum și acoperirile cu crom și ceară oferă acestor obiecte un nivel ridicat de rezistență la coroziune.

Calitatea perfectă a produsului este obținută prin utilizarea celor mai durabile și moderne materiale, precum și a tehnologiilor avansate. Accesoriile acestui brand ocupă poziții înalte în ceea ce privește ratingul de popularitate, deoarece respectă pe deplin normele și standardele internaționale. Producătorul de elemente Maco folosește în procesul de producție doar cele mai eficiente și avansate soluții care contribuie la protecția fiabilă a ferestrelor împotriva deschiderii accidentale. Fiecare detaliu este realizat foarte atent, ceea ce înfluențează în mod pozitiv pe funcționarea generală a construcțiilor de ferestre. Toate aceste caracteristici sunt considerate importante și necesare pentru funcționarea completă a ferestrelor. În general, produsele Maco sunt proiectate pentru 40.000 de cicluri de deschidere și închidere, dar practica arată că nu își pierd calitățile curată chiar și după aceast termen.

Poate fi numit pe bună dreptate un exemplu demn de combinație armonioasă de calitate excelentă, funcționalitate, prezentabilitate, versatilitate și costuri accesibile.

FURNITURA KALE

produs de cea mai înaltă calitate europeană, având în același timp un preț „cinstit”. De ce spunem cinstit? Pentru că este un produs de calitate la un preț mai mic decât toate mărcile de furnitură cunoscute care au câștigat încrederea consumatorilor.

Compania „Kale” este cunoscută de multă vreme pe piața mondială și este unul dintre cei mai mari producători europeni de feronerie pentru uși. În 2003, conducerea companiei a decis să intre pe un nou segment de piață - Ferestrele din PVC. După ce au investit foarte mult în cele mai moderne echipamente, au angajat specialiști în acest nou domeniu pentru Kale, au luat rapid un loc de frunte pe piața turcă. Și noi din 2013 vă oferim Kale. În general vorbind, furnitura Kale este un produs de cea mai înaltă calitate europeană, care are un preț „cinstit“.

Pentru întreaga gamă de furnitură Kale, există certificatul de conformitate necesar.

FURNITURA ENDOW

Feedbackul pozitiv cu privire la funcționarea furniturii primite de la clienții noștri cu privire la sistemele ENDOW cu deschidere basculantă a provocat o cerere crescută. Prin urmare, pentru a satisface cererea, compania noastră crește constant stocurile.

Diferitele combinații de construcții de ferestre și uși cu deschidere verticală și orizontală oferă o instalare ușoară, rezistență, durabilitate și funcționare perfectă. Producția este certificată conform ISO 9001. Monitorizare constantă a calității produselor, grosimea acoperirii anticorozive, starea matrițelor injectabile. Calitatea este monitorizată la standurile de laborator (30.000 de cicluri de deschidere).

Avantaje

 • 1. Поворотная, поворотно-откидная и штульповая системы.
  2. Balamale universale. Compatibilitatea încuietorilor și balamalelor într-o fereastră cu două cercevele. Datorită unui sistem special, balamalele pot fi utilizate în mod liber atât pentru construcțiile din stânga cât și pentru cea dreaptă. Folosit pentru linia de asamblare automată și manual.
  3. Balamalele armate sunt concepute pentru clapete masive de până la 130 kg, au cârlige suplimentare.
  4. Balama de jos reglabilă 3 D, universală, reglabilă în trei planuri. Acest lucru este obținut prin prezența șuruburilor, ceea ce facilitează reglarea poziției plăcii vertical, orizontal și, de asemenea, distribuie forța pe clemă. Role reglabile datorită excentricelor.
  5. Ușor accesibile și simple ajustări. Sistemul are 7 TIPURI DE REGLARE. Axe sub formă de role rotative. Pinii de blocare sunt fixați în poziția de mijloc pentru a facilita instalarea. Într-o poziție înclinată, mecanismul distribuie sarcina între grupul de bucle și oferă o ușurință de control pentru o durată de viață lungă.
  6. Acoperire anti-coroziune armată cu trei straturi
  7. Preț competitiv combinat cu o calitate decentă.
 • LUARE MĂSURĂRI

  Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

  ⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

  Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.