Ferestre laminate, în special în culori și texturi care imită diferite tipuri de lemn

depășesc semnificativ omologii din lemn în termeni de
Durabilitate , Cost și Mentenanță.

Nuanța tradițională a ferestrelor din plastic - albă

Cu toate acestea, mulți clienți doresc să aleagă culoarea ramelor ferestrelor conform interiorul camerelor sau fațadei casei în care va fi montat geamul. În special pentru astfel de cazuri, compania oferă ferestre laminate. La baza acestuia, sunt ferestrele standard din plastic, al căror profil are culoarea dorită .

AVANTAJE

gamă largă de culori
rezistență la deteriorarea mecanică
rezistență la temperaturi scăzute și ridicate
rezistență la intervenții atmosferice
durabilitate

LAMINAREA FERESTRELOR

este aplicarea unei pelicule colorate pe un profil de plastic, pentru a schimba culoarea și textura. Pe echipamentele speciale, pelicula este aplicată pe profil, apoi este lipită la el sub presiune și la temperatură ridicată. Deoarece reglarea materialelor are loc la nivel molecular, în timp, stratul de peliculă colorată nu se decojeste și nu se deformează chiar sub influența extremelor de temperatură și a razelor ultraviolete. Acest mod de a da culoare plastică este unul dintre cele mai fiabile și durabile. PlastLand vă oferă laminarea profilului nu numai pe bază albă, ci și în vrac. Laminarea în vrac este aplicarea unei pelicule colorate pe un profil de plastic maro închis sau caramel.

Alte servicii în PlastLand

Măsurări

Accesează

Producere

Accesează

Montare

Accesează

Laminare

Accesează

Sfaturi

Accesează

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.