PLASE
ANTIINSECTE

Vara, plasele antiinsecte sunt indispensabile...

... ele protejeaza casa de insecte enervante și puful de plop omniprezent, asigurând în același timp libera circulație a aerului atunci când aerisiți încăperea. Plasele sunt diverse, producem opțiuni pentru orice configurație și dimensiune.


Plase pentru geamuri
Plasele cu rame sunt cel mai comun și accesibil tip de protecție împotriva insectelor. O pânză de plasă este întinsă pe o ramă de metal-plastic sau aluminiu de dimensiunea unei ferestre sau a unei deschizături. Dacă este necesar, rama este consolidată în centru cu o rigidizare suplimentară - o impostură. Există mânere pe părțile laterale, care vă permit să îndepărtați și să instalați cu ușurință plasa. Rama este montată pe partea străzii, elementele de fixare universale sunt potrivite pentru ferestrele din orice material. Plasele pot fi demontabile și montate pe buzunare sau deschidere și fixate pe balamale.
Plase pentru uși
Construcție robustă a ramei cu sistem de balamale convenabil pentru protecția împotriva insectelor, prafului și păsărilor în timpul ventilației. Astfel de plase sunt instalate cel mai adesea pe ușile de la balcon, dar pot fi așezate pe ușa de intrare sau pe verandă. Ușa antiinsecte este realizată din profil de aluminiu armat, care este fixat la o tăietură de 45 de grade cu un colț din plastic.

Alte accesorii în PlastLand

Plase

Accesează

Pervazuri

Accesează

Glafuri

Accesează

Fixator

Accesează

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.