Precizie minunată în montare

Montarea ferestrelor este una dintre prioritățile companiei noastre. Ne place munca noastră și ne străduim să o realizăm la cel mai înalt nivel.
 După ce vechile ferestre sunt demontate, deschiderea ferestrei trebuie curățată de resturi, așchii, praf de construcție pentru a asigura o bună aderență a spumei la suprafața deschiderii ferestrei.

 Când așezați rama ferestrei în deschiderea ferestrei, trebuie menționat că cu cât unitatea de sticlă este mai aproape de curenții de aer cald din sistemele de încălzire, cu atât mai bine se încălzesc pantele reci și cu atât sunt mai puține scurgerile de căldură. În același timp, pervazul nu trebuie să blocheze fluxul de aer cald din sistemele de încălzire.

 Lățimea totală a ramei (adâncimea de montare) determină cantitatea de pierdere de căldură prin intermediul cusăturii de montaj și al pantelor. Cu cât este mai mare lățimea totală a cadrului, cu atât riscul de condensare și aparență a mucegaiului este mai mic.

 Numărul de camere la termopan afectează nivelul de izolare fonică și pierderea de căldură a ferestrei: cu cât sunt mai multe camere, cu atât e mai liniștite și mai cald în casă.

 Lățimea profilului determină grosimea unității de sticlă utilizate. Cu cât grosimea termopanului este mai mare, cu atâtmai mult fereastra va economisi căldură.

 În timpul instalării ferestrei, asigurați-vă că utilizați șuruburi de ancorare, căci dacă utilizați doar spumă de montare, construcția va fi mai puțin rezistentă.

 Pervazul ferestrei este montat sub ramă cu o ușoară pantă spre cameră, astfel încât apa din condensare sau udare să nu se acumuleze sub ramă, ci să curgă în jos.

 Glaful trebuie montat împreună cu pervazul, altfel umiditatea va intra sub ramă.

 Pentru o mai bună izolare a zgomotului și a căldurii, este necesar ca cusătura de montare - spațiul dintre cutia ferestrei și peretele deschiderii ferestrei (pantă) să fie sigilat cu atenție.

REȚINEȚI

instalarea ferestrelor din plastic este o procedură foarte responsabilă care necesită participarea unor specialiști calificați. Dacă se fac greșeli în timpul instalării, nivelul de protecție termică, izolare fonică și durata de viață a ferestrei Dvs. se va reduce semnificativ.

LA FEL

îngrijirea corespunzătoare ajută la îndelungarea funcționării ferestrelor.

Alte servicii în PlastLand

Măsurări

Accesează

Producere

Accesează

Montare

Accesează

Laminare

Accesează

Sfaturi

Accesează

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.