comandați ferestre la PLastland

Econom

Opțiunea cea mai populară și economică
Lățimea de montare: 58 mm
Sistem PVC cu 3 camere Lider
- Culoarea neagră a etanșărilor
- Suprafața lucioasă a profilului
- Două circuite de etanșare
- Termopan 24 mm 4/16/4 standart
(termopanele acestei serii sunt din sticle transparente cu proprietăți de bază standard)

Preț de la 45 euro m.p.

⇪ PROFIL ECONOM ⇪

Comfort

Opțiunea universală
Combinație de înaltă performanță și preț accesibil
Lățimea de montare: 58 mm
Sistem PVC cu 4 camere Brokelman
- Culoarea neagră a etanșărilor
- Suprafața lucioasă a profilului
- Două circuite de etanșare
- Termopan cu izolație termică 24 mm 4/16/4 Low-e (termopanele acestei serii sunt din 2 sau mai multe sticle acoperite cu un strat cu emisivitate redusa)

Preț de la 53 euro m.p.

⇪ PROFIL COMFORT ⇪

PREMIUM

Seria Premium. Protecție ridicată la zgomot și la frig
Lățimea de montare: 58 mm
Sistem PVC cu 6 camere Brokelman
- Performanță crescută de izolare termică și fonică
- Aspect exterior elegant al profilului din PVC
- Înclinarea dublă a sfertului exterior al profilului
- Termopane premium dublu vitrate 32 mm 4/10/4/8/4 Low-e+ 4S (termopanele Clima Control combină eficient proprietățile de economisire a căldurii și de protecție solară)

Preț de la 73 euro m.p.

⇪ PROFIL PREMIUM ⇪

Puteți afla exact calculul și costul noilor ferestre din plastic, detalii despre promoțiile curente, reduceri curente de la specialiștii noștri prin telefon

022512215  022 92 29 88  060 20 11 02 068 9 000 77

Ferestre PVC

Fabricarea și instalarea ferestrelor din plastic este activitatea principală a Plastland . Sistemele noastre de ferestre profilate din PVC sunt utilizate pe scară largă pentru deschiderea geamurilor, balcoanelor și loghiilor, clădirilor noi, cabanelor, birourilor guvernamentale. Prețurile produselor și costul serviciilor sunt printre cele mai scăzute din regiune, ceea ce face ca cooperarea cu noi să fie benefică atât pentru clienții angro cât și pentru persoane fizice.

 • Producem, livrăm și instalăm cu succes ferestrele din plastic de cea mai înaltă calitate. Compania oferă produse create în funcție de dorințele individuale ale clienților. Produsele noastre au proprietăți și caracteristici unice, care, la rândul lor, garantează utilizarea acestuia timp de mai mulți ani.
 • De fapt, există multe tipuri de ferestre din PVC pentru sistematizare, este necesar să împărțiți fereastra în două componente cheie:
  - termopanul, prin alte cuvinte stecla și
  - profilul din PVC.
  Oricare dintre aceste componente determină fereastra și determină modul în care va funcționa, dacă va da regimul de temperatură necesar și cât va funcționa.

  Numărul de camere poate fi crescut până la 6, cu toate acestea, acest lucru afectează în mod proporțional grosimea ramei, cu alte cuvinte, lățimea de instalare a profilului .
 • Fereastră din PVC - 58 mm, este o fereastră cu profil în 3 sau 4 camere și posibilitatea de a utiliza un termopan cu 3 camere. Este posibil din punct de vedere tehnic, dar nu este necesar, furnizarea mai multor camere în profil de 58 mm grosime.
 • Ferestre din PVC - 70 mm, aceasta este o fereastră cu profil în 6 camere și posibilitatea de a utiliza un termopan cu 3 camere. Sistemele de înaltă tehnologie din această serie acceptă izolare fonică și termică ridicată, menținând în același timp o poziție de lider în segmentul lor în funcție de aceste caracteristici, ceea ce este posibil datorită unei grosimi a construcției de 70 de milimetri și a adâncimii maxime posibile cu 6 camere.

Oferte Plastland

Fabricăm o linie extinsă de produse:

- cu termopane de una și două camere,

- și cu 3-, 4-, 5-, 6- camere în sistemul de profil,

- inclusiv non-standart:

• Figurate;
• Arcuite; • Trapezoidale; • Triunghiulare.

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.