Cum alegi termopanul?

Termopan

structură translucidă sigilată, formată din 2, 3 sau 4 sticle situate la o distanță unul de celălalt și conectate printr-un baghet de distanță care nu permite frigul și împiedică formarea condensului în zona de margine. Instalat în deschiderea ferestrei, acesta fiind una dintre părțile importante ale ferestrei și asigură nivelul necesar de izolare termică, izolare fonică, transmisie de lumină și alte caracteristici operaționale.


Termopan cu o cameră

Grosimea termopanului este de 24 mm. Această grosime este formată din două sticle separate printr-un baghet de distanță. Grosimea baghetului este de 16 mm, iar grosimea fiecărei sticle este de 4 mm. Ferestrele cu geam dublu cu astfel de caracteristici sunt potrivite pentru vitrarea unui birou sau a unei clădiri administrative, pentru camerele dintr-un apartament ale căror ferestre se deschid pe un balcon deja vitrat sau pe o logie. Pentru a îmbunătăți caracteristicile de economisire a energiei, pe una din sticle se poate aplica o acoperire specială cu caracteristică de emisii reduse.

Termopan cu două camere

Produsul este format din trei sticle asamblate de două baghete de distanță într-un sistem sigilat. Formulele ferestrelor termopan pot fi foarte diferite. Sticle sunt de la 4 la 6 mm, iar distanțele dintre ele sunt diferite. Există o proprietate importantă a termopanelor cu mai multe camere: pentru ca zgomotul să fie atenuat mai eficient, distanțele dintre sticle trebuie să fie diferite. Cea mai comună formulă pentru termopane cu două camere implică o grosime totală de 32 mm (4-12-4-8-4 și pentru a crește nivelul de izolare fonică - 6-12-4-6-4).

Termopan cu trei camere

Este cea mai groasă și masivă construcție din sticlă, cu cele mai bune caracteristici de economisire a energiei și de izolare fonică și, în același timp, cu o serie de dezavantaje care limitează posibilitățile de utilizare a acesteia. Principalele indicații pentru alegerea unui produs cu trei camere:

• condiții climatice severe, cerințe sporite de izolare termică;

• locuință într-o zonă zgomotoasă și necesitatea unei protecții fiabile împotriva acesteia.

Termopan cu izolație termică

Proprietățile de economisire a energiei ale produsului se obțin datorită unei acoperiri speciale, cu emisii reduse de oxizi metalici, care reduc emisiile de căldură. Este posibil să umpleți interiorul camerelor de sticlă cu gaz inert.

Termopan cu protecție solară

Astfel de structuri de sticlă conțin sticlă specială cu pulverizare cu mai multe straturi - multifuncțională. Vara, reflectă radiația termică a soarelui până la 61%, protejând camera de căldură și supraîncălzire, transmite valuri de lumină, iar iarna - economisește peste 50% din căldură de la dispozitivele de încălzire.

Termopan cu izolare fonică

Astfel de construcții folosesc sticle cu grosimi diferite și baghete de distanță de diferite lățimi - acest lucru permite reducerea vibrațiilor de sunet. În funcție de tipul și grosimea sticlei, este posibilă reducerea nivelului de zgomot care apare în cameră cu 30-40 dB.

Termopan tonat

Sticla tonată are nuanțe de bronz, gri, verde și albastru. Difera în funcție de procentul de transmisie a luminii solare directe, cu cât este mai mic coeficientul de transmisie a luminii, cu atât sticla este mai întunecată.

Termopan riflat

sau cum se mai numește și sticlă modelată se distinge prin aspectul excelent, ideal pentru zonarea camerei, ca elemente artistice pentru decorarea ușilor. Sticla decorativă are o parte cu o structură ondulată, cealaltă este uniformă. Este fabricat pe echipamente speciale prin rulare.

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.