CUM SA DEVII DEALER?

Compania noastră este interesată să-și extindă rețeaua de dealeri folosind parteneriate reciproc avantajoase. Sunt invitați spre cooperare:

 companii de construcții,
 dealeri
 agenți
 arhitectori
 designeri
 intermediari


Oferind cooperare cu Plastland, propunem să profitați de astfel de avantaje competitive:

AVANTAJE

Măsurări
Design-proiect
Proiectare
Confecționare
Livrare
Lucrări de montare
Deservire
completă
Gamă diversă de produse
Materiale publicitare
Prețuri de la elit - econom
Ajutor cu pregătirea personalului
Ajutor în proiectarea punctelor de vânzare
Profesionalism și loialitate a personalului
Diverse scheme de cooperare
Clienților fideli condiții speciale
Dealerii sistemelor de ferestre pot fi proprietarii de magazine de construcții sau de vânzări cu amănuntul, șeful echipelor de construcții, reprezentanți ai agențiilor de proiectare sau ai birourilor de arhitectură. În plus, încheierea unui acord de dealer și colaborarea în strânsă legătură cu un furnizor de încredere este o oportunitate excelentă pentru a-ți construi propria afacere. O astfel de activitate nu necesită investiții de capital și poate începe să genereze venituri aproape imediat.
Orice proprietar al unei firme de construcții, precum și antreprenori novici, pot încerca să lucreze ca dealer al companiei noastre. De regulă, cooperarea pe ferestrele din PVC este construită în conformitate cu o schemă standard cu adaosuri mici și ajustări necesare pentru fiecare caz în parte.
Ne asumăm funcția de a oferi dealerilor noștri tot ceea ce este necesar pentru promovarea produselor lor. În cadrul unor astfel de evenimente, aveți ocazia să studiați amănunțit produsele pe care trebuie să le promovați, tehnologia producției acestora, să evaluați calitățile puternice și slabe ale produselor. În plus, oferim dealerilor asistență informațională completă, furnizăm mostre de produse relevante, materiale publicitare și de tipărire, etc.
Pentru a calcula costul structurilor de ferestre, oferim soft-ul necesar. Nuanțele tehnice de cooperare, de exemplu, aspectele legate de livrarea și instalarea ferestrelor, sunt decise în conformitate cu acordul părților. Dacă dealerul are posibilitatea de a rezolva singur probleme de organizare, atunci are posibilitatea de a obține profit suplimentar prin furnizarea de servicii de instalare a ferestrei. În alte cazuri, compania noastră se poate ocupa de acest lucru.

Informații mai detaliate sunt oferite la birourile companiei.

LUARE MĂSURĂRI

Vă rugăm să introduceți numele și un număr de contact

⇦ Lasă o solicitare pentru măsurare gratuită!

Doar după o măsurare profesională, puteți calcula costul exact al produselor. Lasă o cerere pentru o măsurare gratuită acum. Vă vom suna înapoi pentru a coordona ora de sosire a comandantului.